HULDEBOEK ABV2020

Ter ere van de 65ste verjaardag van ABV werd destijds een Huldeboek uitgegeven. Voor de 100ste verjaardag wordt er een nieuw boek uitgebracht worden met een kroniek van de Belgische Vlaswereld in de voorbije 35 jaar. Het wordt geen loutere opsomming van feiten en cijfers en personages, maar een boeiend relaas van de economische / politieke / sociale / culturele situaties en gebeurtenissen in de brede economische context, in de Belgische vlassector en bij het ABV zelf.

VLAS : TRADITIE , KENNIS en INNOVATIE

Een kroniek van de Belgische vlassector 1985-2020

Het boek dat speciaal geschreven wordt in functie van dit eeuwfeestjaar zal uiteraard een collector’s item worden. We gingen hiervoor ook in zee met eindredactrice : Véronique Lambert - alsook met uitgeverij Stichting Kunstboek uit Oostkamp. Voor de inhoud werd samengewerkt met de huidige directeur en voormalige directeurs van ABV , met Texture en met andere partners. Het boek zal officieel worden voorgesteld en ter beschikking komen op een academische zitting ,in het kader van ABV2020, in het najaar van 2020;

De prijs voor het huldeboek bedraagt €65. De diverse sponsor-formules (zie sponsoring) laten ook toe om een groter pakket boeken te reserveren (vanaf 5 exemplaren), alsook om (als bedrijf) expliciet met naam en logo te worden vermeld in het boek zelf.

Bestel het huldeboek

De prijs voor het huldeboek bedraagt €65.

Powered by jqueryform.com

U ontvangt zo dadelijk een bevestigingsmail.Blijf op de hoogte van ABV 2020